Pyssla mera! Rotating Header Image

Existensångest

Funderar på vad jag vill med livet. Vad jag skall göra för att tjäna något slags uppehälle. Jag är inte ute efter någon hög post eller jättestor lön. Jag vet hur mycket jag behöver per månad och jag vet hur mycket tid jag har lust att lägga ner på ett jobb. Men VAD ska jag jobba med?
Just nu lockar ingenting. På något vis vet jag vad jag INTE vill göra… är lite avundsjuk på dom som har ett kall som de jobbar hårt för att uppnå. Jag har inget kall, har inget särskilt jag vill uppnå eller utföra. Jag vet inte ens om jag skall fortsätta med min utbildning inom ekonomi.
Dagar som idag vill jag bara ge upp och lägga mig under ett täcke och inte behöva göra något alls.

One Comment

  1. Gunilla says:

    Det är kanske just det du behöver – inte göra något alls – för att så småningom veta vad du vill. Jag har valt yrke för länge sedan men har väldigt svårt att bestämma mig för vad jag vill med resten av mitt liv nu när barnen är stora och så… Det är rätt jobbigt när man känner så!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *