Pyssla mera! Rotating Header Image

Ansiktsskrubbisar

Lovade igår att jag skulle skriva lite om mina ansiktsskrubbisar som jag har stickat.
Just dessa är stickade av garn som jag fått av vänner på stickkafét jag åker till varannan onsdagkväll och garn jag ärvt efter min mormor och moster.
skrubbisar2.jpg
På bilden ovan syns 3 av de 7 som ingår i mitt lilla “kit”. De är i ungefär samma storlek som bomullsrondeller (fast fyrkantiga då). Stickade i 100% bomullsgarn och tål därför rätt tuffa tag. Kan tvättas i maskin.
De ger en ganska lätt och skön massage och peeling när de används.
Om man tillhör dom som använder ansiktsvatten och sånt så kan man använda dessa istället för bomull. Se bara till att fukta skrubbisen med vatten först, annars kommer ansiktsvattnet ta slut i ett nafs…

skrubbisar1.jpg
Om du är nyfiken och vill testa, kontakta mig på
asa [snabela] kreativadagar [punkt] se
för mer info. Enstaka testskrubbisar kan också ordnas.

skrubbisar3.jpg
Även större storlekar kan också stickas upp. Kanske en att ha i duschen? Det är nog skönt.
Funderar att testa att sticka i ekobomull. Såg att min lokala garnaffär har fått hem sånt garn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *