Pyssla mera! Rotating Header Image

Skön förmiddag

Vilken härlig förmiddag jag hade idag. Äntligen verkar vädret bli bättre o varmare igen. När regnet och kylan dök upp kom jag av mig i trädgårdsfixandet, men nu är jag på gång igen.
Idag fick jag planterat ut gråärten. Jag har drivit upp dem i växthuset för annars får jag inte ha dem i fred för fåglarna. Nu har de kommit upp lite längre så de ser inte ut som maskar för fåglarna.  För att kunna plantera ut dem var jag tvungen att luckra upp jorden och blanda i en påse kogödsel. Det tog sin tid eftersom jag har en bebis att ta hänsyn till.
Har också monterat ihop plastväxthuset och ställt det på plats i trädgårdslandet.
Om det är väder i morgon ska jag försöka få ordning på den delen av trädgårdslandet som ska bli potatisland.
Måste iofs städa upp här hemma eftersom vi får gäster på lördag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *