Pyssla mera! Rotating Header Image

Suckar djupt

När det är helg får jag ju passa på att plocka bär. Då kan jag få det gjort utan att bli avbruten av lilleman.
Men så regnar det.
Igen!
Djup suck!
Jag får surfa efter lite information istället. Funderade häromdagen om man kan baka bullar “nästan-färdiga”. Så att det bara är att peta in dem frysta i ugnen ett par minuter så blir dom som nybakta. Typ hemmagjord bake-off. Jag tycker att det borde gå.
Sedan funderade jag på margarin. Köpemargarin kommer inte innanför våra dörrar, men skall man koka egen tvål så ska man ju använda margarin. Mitt syfte med den egna tvålen är att ju att slippa kemikalierna. Men köper jag margarin får jag ju dem ändå. Så – hur gör man eget margarin? Inte för att jag ska koka tvål nu. Jag vill ändå veta. Nu. Funderade på om man gör asklut så blir det ju flytande. Undrar jag om det går att använda det istället för kaustiksoda. Det får bli experiment sedan när lilleman blivit större…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *