Pyssla mera! Rotating Header Image

Värk

Det gör ont.
I mina händer och fötter. Tror det är lederna som spökar.
Jag känner igen det från tidigare i livet. Från tillfällen då livet var allt annat än stabilt.
Just nu känner jag mig otillräcklig. Mina tankar hinner inte tänkas färdigt för att det är en hel massa andra saker som skall göras och stör min tankeverksamhet. Den upphackade vardagen med en massa transporter och tider som ska passas hela tiden. Som också gör att jag inte hinner tänka. Reflektera.
Jag är lite besviken över en grej jag håller på med som inte alls har givit det resultat som jag önskade och förväntade mig. Det började bra, men sen – platt fall. Mitt tålamod prövas. Fast just för tillfället är det inte så lyckat.

Jag vill inte ha ont. Jag vill inte känna såhär.
Jag vill må bra. Jag vill kunna tänka tankar klart.

One Comment

  1. Gunilla says:

    Hoppas du snart mår bättre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *