Pyssla mera! Rotating Header Image

Så vad händer?

Tja, vad händer i mitt liv? Jag har varit på två anställningsintervjuer – varav den ena ledde till ett jobb! Så på måndag börjar jag min anställning som administratör på ett grossistföretag. Det skall bli väldigt roligt!
Det har varit lite panikartat här nu för att ordna barnpassning och så för alla barnen. De två äldsta är det egentligen inget problem med. Stortjejen paniksökte vi fritidsplats för, och fick reda på igår att det var ok för henne att börja på måndag. Mellansonen är ju redan hos dagmamma, så han skall få gå upp på heltid. Lillbebisen skall min mamma ta hand om. Hon är pensionär så det funkar bra.
Helt plötsligt blev det panik med att fixa saker här hemma också. Jag har ju bara gått hemma och larvat och känt att “det där kan jag ta imorgon” men nu blev det ju viktigt att få det gjort innan jag börjar jobba! Inte för att vår långa lista hinner bli helt klar…
Nu ska jag gå och vika lite tvätt medan lilleman sover. Sambon är ute och klipper gräs. Trots vätan…

One Comment

  1. Gunilla says:

    Grattis till jobbet och skönt för er att det löst sig med barnen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *