Pyssla mera! Rotating Header Image

2010, året då allt förändrades…

Eller?
Jag kan inte leva på mina verksamheter, men jag är på väg. Min förhoppning var ju att kunna säga upp mig nu. Men det går inte. Jag jobbar vidare mot det målet, men tålamod är inte min bästa egenskap…
Jag fick boken “Personligt entreprenörskap: att få saker att hända” i julklapp. Mycket bra bok som ger idéer och förslag som jag går igång på. Men det är det där med pengar. Och tid. *suckar*

Det är vinter och kallt ute. På jobbet frös vattnet i köket och avloppet är också fruset. Köksvattnet har de lyckats få igång igen men jag undrar hur det klarade helgen… Temperaturen sjönk rätt bra. Avloppet är fortfarande inte åtgärdat vad jag vet. Mässperioden börjar nu och då stod inte avloppet högst på prioriteringslistan… Jag hoppas att de får igång det imorgon för jag måste ju kunna gå på toaletten!!! Pissa i en hink var det någon som sa, och visst, det kan jag väl göra. Men om man behöver göra nummer två då??? DET tänker jag inte göra i en hink. Fungerar inte avloppet tänker jag inte åka till jobbet.

Jag beställde en herrans massa fröer tillsammans med mamma. Jag hoppas att Impecta levererar snabbt för det är några fröer där som jag behöver få ner i jorden nu i januari.
Mina planer för trädgården är stora och jag är mer aktiv än vad jag var i januari förra året. Trädgården är endel i mina planer för att sluta mitt jobb så jag måste få det att fungera.

2010 ska bli MITT år! Då när jag får saker att bli som jag vill och inte världen som bestämmer mitt liv åt mig.
Så det så!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *