Pyssla mera! Rotating Header Image

Snart så.

Snart snart är det semester. I härliga två veckor. Sedan jobbar jag i tre veckor och därefter två veckors semester till.
Just nu håller jag på att starta upp en bokföringsbyrå för mindre enskilda företagare. Domännamn är reggat, F-skattsedel har jag sedan tidigare och jag jagar offerter för företagsförsäkring.
Senare ikväll ska jag göra lite budgetar, mest för min egen skull.

Efter jobbet idag så ska jag sila av Syrénsaften jag satte för 5 dagar sedan. Hoppas att den blir god.
Baka behöver jag också göra men allra mest behöver jag gå på myrjakt i mitt växthus. De har haft ihjäl alla tomatplantor utom en av de jag planterat i jordbädden. Så i eftermiddag ska jag tömma växthuset på allt som går att flytta på och leta rätt på vad de bor. Sen blir det utrotning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *