Pyssla mera! Rotating Header Image

Vilken härlig dag!

Idag har det varit fullt upp hela dagen!
Började med att Proffice ringde mig angående en tjänst som de ville höra om jag var intresserad av. Självklart!
Sen var jag en sväng till min fd fd arbetsgivare. De är grossister inom heminredning och innan jag slutade där så fick de in elektriska värmeljus och nu var jag där och kollade om de hade två stycken att sälja till mig. Dom fick jag! Gulligt!
Sen for vi vidare till Uppsala och en nätverksmässa där jag ställde ut LK Konsult. Det var roligt att träffa en hel del nya människor. När jag höll på och ställde upp min “monter” så ringde Proffice igen angående en annan tjänst jag har sökt genom dom. Så på måndag ska jag på intervju!
Hade en väldigt trevlig dag där på mässan.
När vi skulle lämna parkeringsgaraget så var parkeringsmätarna trasiga så parkeringen blev gratis.
Det blev hämtpizza till middag, så nu är jag mätt och trött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *