Pyssla mera! Rotating Header Image

Sticksurfning

Letar just nu efter ett nytt stickprojekt.
Den här tröjan på Knitty är väldigt fin. Även den här kjolenMössan har jag tänkt att sticka någon gång, men det lockar inte just nu.
Jag har fått för mig att jag ska sticka en halsduk alternativt sjal med nåt spetsmönster. Den här har jag haft på min sticklista ett tag. Den här halsduken är också fin.
Det är svårt att välja!
Ett alternativ är ju också att sticka klart någon av alla de påbörjade stickningar jag har… Fast det är inte lika roligt.
Har surfat runt en lång stund på Ravelry också.

Tradera har jag lagt upp ett gäng auktioner för Kreativa dagar. Det är lite lagerrensning inför årsskifte och inventering. Finns en del produkter som bara ligger här och jag har inte så stor lust att räkna dom i januari. Därför lägger jag ut dom för 1 kr styck. Bara för att det ska bort!
Har fått info av Payson om deras fakturatjänst också. Så nu ska jag skriva ut deras kontrakt, skriva under och skicka in. Hoppas att modulen jag behöver blir klar snart så jag kan börja använda mig av tjänsten.

Idag har jag fått upp en del nyheter i butiken, trots att jag är hemma och vabbar. Lyckades också få en blue screen på datorn… Mycket irriterande!
Nu har jag 45 minuter till mitt förfogande. Ska kolla av Plusgirot och skriva ut lite ordrar som ska packas.
Ha en skön fredagskväll, det ska jag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Liza says:

    Jag ligger efter med! Med typ allt! Men jag får väl ta det pö om pö så kanske jag kommer i nån fas någon gång. Har tagit med mig min listiga bok och skall försöka bena upp allt där. Många projekt och så lite tid!

    Har du något tips på hur jag skall sy mig ett pannband? Ska man sy i fleece tro? Dubbelt och med resår i? Eller blir det bättre med kardborre tro?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *