Pyssla mera! Rotating Header Image

9550 steg

Ja, så många steg behöver jag idag…
Loggar ju mina steg på Stegklubben så där ser man ju direkt om man ligger efter. Den här veckan har ju varit speciell eftersom jag har vabbat tre dagar. Då kommer man inte i väg på promenader. Fast yoga på Wii Fit hade jag ju kunnat gjort… Det finns inga ursäkter. Jag har slöat den här veckan helt enkelt.

När jag promenerar loggar jag även det genom iPhonen och appen RunKeeper. Är så nöjd med den! Den loggar via GPS och på deras hemsida får jag se det på en karta också. Tyvärr bor jag ju så att det finns ingen slinga att gå, utan jag följer en väg rakt ut i skogen och när jag har gått tillräckligt åt ett håll så vänder jag och går tillbaka. Känns lite märkligt, men jag försöker strunta i den känslan.

Annars har jag bakat 4 limpor bröd och har en banankaka ståendes i ugnen.
Städning av köket pågår.
Fast nu blir det middag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Liza says:

    Nu gick jag med där med! Här skall brännas kalorier och få lite bättre flås. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *