Pyssla mera! Rotating Header Image

Misslyckad klant…

Jag har ett uppdrag som återkommer varje månad. Jag gör lönerna åt ett företag här. Det är i sig är inget svårt.
Jag har gjort detta idag, för tredje gången.
De anställdas tidrapporter är handskrivna på kopierade papper. De är för det mesta läsbara…
Första gången såg jag inte att en anställd hade haft en semesterdag. Plus att det var trassel med utbetalningarna, men det var inte mitt fel. Fast eftersom det hände i samband med min miss så fick dom det att låta som att det var mitt fel också…
Andra gången hade jag sett fel i min almanacka och fått en söndag till att bli en onsdag, vilket innebar att ett par anställda inte fick sin ob som de skulle. Inget fel som någon står och faller med… men iallafall!
Tredje gången idag då. Jag tyckte att jag kollade allt, dubbelkollade allt en gång till. Kände mig riktigt nöjd när jag gick därifrån… Var helt övertygad om att det hade gått vägen den här gången.
Hann hem och vara nöjd i typ en timme. Så ringer uppdragsgivaren. Jag fattar på en gång att nåt är fel. Vill inte svara… Jag lät bli att svara för att få ihop lite mod och skrapa upp mig själv från golvet. Efter en halvtimme eller nåt så har jag fått ihop så pass mycket mod att jag ringer upp dom själv…
Då har jag missat att den 6 november är ju en röd dag! Fortfarande bara lite ob som blivit fel, men ännu mer irriterande den här gången!

Jag är en misslyckad klant.
Går här och funderar på om det är värt att fortsätta med den här kunden eller inom området över huvudtaget.
Samtidigt blir jag så ledsen. På mig själv och på att jag blir så påverkad av det.
Vill bara gråta….

Det är ett under att de fortfarande vill att jag ska fortsätta komma.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Katrin says:

    Du gör säkert jobbet mycket bättre än de.
    Jag gjorde en del fel på min arbetsplats, men det var på långa vägar inte lika de fel som gjordes av arbetsgivaren!!
    Var nöjd med det du gjort rätt istället så ska du se det blir rätt nästa gång! 😀

    (Jag fick lönerapporterna på timblanketter från de anställda, jag förde över timmarna i ett exceldokument dag för dag där jag innan fört in helgdagarna!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *