Pyssla mera! Rotating Header Image

Tacksamhetsdagbok

Jag har börjat med att skriva tacksamhetsdagbok. Varje kväll ska jag skriva upp fem saker jag är tacksam för. Det kan vara banala saker likaväl som viktiga saker som mina barn. Igår var det riktigt, riktigt svårt att skriva något överhuvudtaget. Men jag fixade det tillslut, och det är inte “bara” sådant som man alltid är tacksam för.
Det finns en app till iPhone för att skriva sin dagbok – Gratitude journal. Den använder jag. Perfekt att ligga i sängen och skriva innan man somnar.

Idag känns allt mycket bättre. Kvällen igår spenderade jag med att leta inspiration till de sista luckorna i julkalendern på Kreativa dagar. Så nu har jag spelat in en film och gjort en annan sak.
Nu är det dags för lunch. Tror det blir kyckling och ris.
Egentligen skulle jag vilja ut och gå, men det är riktigt risigt väder här. Det får bli yoga istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *