Pyssla mera! Rotating Header Image

Nyårslöften

Egentligen är det kanske fel att kalla det nyårslöften. Det är mera mål för 2011.
I vilket fall som helst så har jag funderat på vad jag vill och hur jag vill att nästa år ska se ut.

Något som absolut måste få mera plats är kreativitet. Jag mår så bra när jag har något för händerna och skapar något. Det ska få mera plats under 2011.
Det som går hand i hand med kreativiteten är att mitt lager av material att vara kreativ med måste minskas ner. Det finns mängder av grejjer här som bara ligger. En utmaning till mig själv blir därför att använda det jag har, istället för att ständigt köpa nytt. Jag har gjort en lista på vad jag har för mål att skapa under hela året, men den får vara lite hemlig för tillfället. Dels är den inte klart och dels är den förmodligen överambitiös…

Jag behöver lite mål för min verksamhet också. De har ännu inte riktigt utkristalliserat sig än, så det är en karamell jag får suga på lite till.

2 Comments

 1. […] inspirerad av Åsa på Pysslamera ska jag sätta
  mål för […]

 2. Petra says:

  Det där med att använda vad man har hemma borde jag
  verkligen försöka med också. Jag är expert på att köpa nytt och
  fynna på förråden hela tiden! Önskar dig ett Gott Nytt
  År!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *