Pyssla mera! Rotating Header Image

Formex bland annat

Har ni sett vilken urläcker brudklänning!? Den gjord av helt återvunnet material. En gång i tiden var det ett gäng frackskjortor.
Den här står på vår-Formex och är för övrigt den enda bilden jag tog när jag var där. Hade planer på att jag skulle fota endel av det jag beställde, men det blev inte så…
Där på mässan fick jag ett telefonsamtal som känns väldigt hoppfullt. Har jag tur så leder det antingen till jobb eller till uppdrag. Håll tummarna oavsett!!!

Igår var jag och jobbade åt en kund. Det gick rätt bra tycker jag. Hoppas att jag inte missat nåt för jag var väldigt trött i huvudet.

Idag har jag beställt en massa kontorsvaror och förpackningsvaror. Älskar att bläddra i dom katalogerna. Sitter och tittar på fina pärmar och vackra pennor och vill bara ha! Fast nu behärskade jag mig och köpte sådant som behövs. Lite mappar och bubbelkuvert bland annat. Inget kul alls…
Snart ska vi iväg på middag för att fira sambons morfar som fyllde 80 år här i början på januari.

Imorgon är det inspirationsdag med projektet Kvinna Satsa Nu – Må Bäst.
Ingen rast, ingen ro.

Sen är det måndag igen och fullt ös. Har ett gäng grejer som jag vill få gjort i nästa vecka. Hoppas att allt flyter på som det ska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *