Pyssla mera! Rotating Header Image

Så löjligt nära…

Mitt omsättningsmål för januari slog jag inte… men det var riktigt löjligt nära. En, eller två små beställningar till så hade jag nått det. Fast det känns rätt bra ändå.
Igår satt jag och jobbade med min webbutik där jag ska sälja hantverk och annat ihoppysslat och skapat av mig. Har fastnat totalt på första sidan. Vet inte alls vad jag ska skriva där. Ska fundera vidare på det idag.
Har läst en bok Svälj den fulaste grodan först : 21 sätt att få mer gjort på kortare tid , och den gav iallafall mig lite tankeställare, samtidigt som den också ger bra verktyg för att svälja den fulaste grodan. Den går att använda i arbetslivet (både som anställd och som egen företagare) och den fungerar även utmärkt på vardagslivet.
Så nu ska jag ta tag i nästa fula groda jag har på min lista över dagens göromål.
Fast först ska jag ta mig en kopp te och en macka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *