Pyssla mera! Rotating Header Image

Och nu då?

Under april har jag haft en hel del att göra, och nu när allt det är slut och färdigt så känner jag mig lite tom. Vad ska jag göra nu liksom.
Jag har insett att det här med ekonomitjänster är något jag trivs väldigt bra med att göra. Jag tycker det är roligt att djupdyka i företags papper, kolla igenom och även leta efter det som felar. Att hjälpa dem till ett avslut för året.

Jag har suttit en stund här på kvällen och kikat igenom bloggar som jag följer. Har hur många olästa inlägg som helst i feeden. Efter lite klickande genom olika bloggar hittade jag det här inlägget. Det gav mig en hel del att tänka på och jag har nu börjat skissa på vad jag ska göra nu. Det blir en fortsättning på det jag redan gör plus att jag kommer att ha stor nytta av de erfarenheter jag har inom företagande och ekonomitjänster. Håll utkik på LK Konsults hemsida, för det är där som detta kommer att finnas sedan!

Vad som kommer att hända med Kreativa dagar vet jag inte riktigt än. Jag måste fatta ett beslut där. Snart. Jag har ju en vision för webbutiken. Frågan är bara om mitt kundunderlag finns i Sverige. Jag ska fundera lite till på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *