Pyssla mera! Rotating Header Image

Vilken väg ska man gå?

Fick ett brev med posten idag.
“Välkommen till kursen Arbetsrätt 15 hp hösten 2011”.
Va? Har jag sökt den kursen?
Loggade in på studera.nu och kollade mitt antagningsbesked. Tydligen så hade jag det. Och antagen hade jag också blivit. Grejen är att jag gjorde en sen ansökan i våras eftersom jag missade sista ansökningsdatumet. Inte trodde jag att jag skulle få besked redan nu att jag blivit antagen…
Så jag tror att jag ska läsa Arbetsrätt och Kommunal demokrati. Jag är antagen till Statskunskap också. Totalt 60 högskolepoäng… Statskunskapen går visserligen på halvfart (om jag inte minns fel) så den går över två terminer.
Ansökte om studiebidrag och lån har jag också gjort nu… Om jag nu väljer att inte studera så kan man ju alltid bara skicka in en ändring.

Om jag nu ska plugga på heltid, vad ska jag då göra med min webbutik? Lägga ner? Jo, mest troligt.
Bokföringsuppdragen ska jag behålla.
Men mina andra idéer? Frågan är om jag ska försöka driva dem parallellt med studier. Undrar om det är möjligt.

Så många vägar det finns att välja mellan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *