Pyssla mera! Rotating Header Image

Formex, föreläsning och havtorn

I torsdags var jag på Formex. Från när de öppnade (mer eller mindre) och till de stängde.
I år var det så rörigt, allt är omflyttat. Tror att nästan alla de jag brukar besöka hade bytt hall eller fått helt andra platser. Min gamla arbetsgivare hade en rätt dålig plats nu. Plus att de hade gjort om sin monter med nya färger på väggarna. Som den såg ut nu så var det lätt att gå förbi den. Det hade jag gjort om inte min mor känt igen en av företagets ägare som stod ute i gången.
Själv tror jag att det är dumt att göra allt för många förändringar på en och samma mässa. Det påverkar nog deras försäljning rätt mycket. Jaja.
Jag gjorde några beställningar, plockade på mig en massa kataloger och visitkort. Och imorgon ska jag dit igen. Med annat sällskap.

Upprop och föreläsning för Statsvetenskap var det igår. Dålig föreläsare som mumlade lite för mycket för att det skulle vara lätt att lyssna. Ingen riktig röd tråd var det heller, så det var inte helt lätt att följa med i det han pratade om. Tur att det är en distanskurs med väldigt få föreläsningar på högskolan. För jag tror att ämnet som sådant är väldigt intressant.

Havtorn! Fantastiskt bär som är fullspäckat med massa nyttigheter. Sådana har jag plockat idag på ett självplock som finns här i närheten. Egentligen hjälpte jag mamma att plocka eftersom jag har havtornsjuice i frysen, men några dl har jag tagit. Sedan fick vi med oss några grenar för att kunna ta bladen och torka till te. Så det har jag i min torkapparat nu.
Det är hos Mårtensboda havtornsprodukter man har den här möjligheten. Om du är i närheten, åk dit och plocka. Ägaren är supertrevlig och väldigt serviceinriktad. 100 kr/kg kostar det, vilket jag tycker är billigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *