Pyssla mera! Rotating Header Image

Ont

Jag har problem med mina leder. Sommartid har jag oftast inga bekymmer, troligtvis på grund av värmen.
Det är fel att säga att jag har ont. Snarare är det en molande, stickande obehagskänsla. Ibland blir jag kraftlös och orkar inte lyfta saker. Det är förvisso extremt sällan det händer.

Jag har varit hos läkare. Det är inte den klassiska reumatismen iallafall. Eftersom mina symptom inte syns utanpå, med tex svullna och hettande leder, och jag visar inget på de blodprov som tagits så vet man inte vad problemet är. Kanske har inte jag varit tillräckligt påstridig heller.
Jag vet ärligt talat inte om jag vill ha en diagnos. Jag vill inte bli en sjukdom, om du förstår vad jag menar. Min identitet ska inte följas av en sjukdom. Jag vill heller inte ta tabletter mer än nödvändigt.

Som det är nu så funkar livet. Jag behöver inga tabletter.
Om det blir värre får jag väl omvärdera mina tankar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>