Pyssla mera! Rotating Header Image

Färdigt UFO…

… eller varför man inte ska vänta i flera år innan man gör klart ett ofärdigt stickprojekt…

Jag vet inte riktigt hur synligt det är på bilden. Men underst ligger den “gamla” benvärmaren och ovanpå den har jag lagt den nystickade. Den gamla syns, under den nystickade. Min stickfasthet är helt annorlunda nu än för X antal år sedan när jag stickade den första.
I det här projektet spelar det mindre roll. Dels är inte storlekarna beroende av varandra och de ska ju inte sys ihop med varandra. Hade det varit en tröja eller liknande så hade det här varit förödande…

Det är bara trådfästningen kvar. Tråkigast av allt…  Jag tror jag hoppar över det och gör något annat just nu.
Borde kolla vad som ska läsas för Statsvetenskapens första inlämningsuppgift. Eller så kan jag ju kolla vad som händer på forumsidan för Arbetsrätten. Undrar hur många som har lagt upp sitt individuella lösningsförslag.
Eller så gör jag några örhängen av roliga pärlor som kom i fredags.
Svåra val.

(Bilderna är tagna med min iPhone, därav kvaliteten.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *