Pyssla mera! Rotating Header Image

Genomgång av 101/1001

Jag jobbar med 101/1001 hela tiden, fast jag inte alltid är medveten om det.
Om jag tar det från början.

Punkt 6. Göra en citatbok. Jag har helt enkelt tagit ett block där jag skriver upp citat och andra bra uttryck. Mer avancerat än så blir det inte. Nu är det bara att fylla med bra och inspirerande ord.

Punkt 25. Jag har gått igenom mycket av mina kläder. Rensade ur två stora papperskassar som jag gav till Malins Secondhand. Iddes inte hålla på och försöka sälja. Det var lite mammakläder där också. Det är en del kvar att gå igenom men det mesta är gjort.

Punkt 31. Jag har hittat ett projekt, eller snarare två. Det ena är att avsluta ett kreativt projekt i veckan. Det behöver inte vara ett projekt som har startats samma vecka. Tanken är att kunna få undan ufon och så och att se till att faktiskt avsluta det jag påbörjar. Det andra är att göra ett julkort i veckan. Jag har också hoppat på Creative Jump Start Summit 2012 men jag är inte helt säker på om det är en veckoutmaning eller en månadsutmaning.

Punkt 33. Jag har hittills skickat 6 kort och fått 9 kort. Dags att begära ut några nya adresser tror jag.

Punkt 36. Det är påbörjat. Har målat lite kvartslister vita. Sen tog det stopp igen.

Punkt 45. Tja, jag har ju flyttat företaget till en egen lokal så man får väl säga att den här punkten är påbörjad. Får nog flytta över det så det gäller min lokal istället, men det är bättre ordning där än det var i mitt arbetsrum.

Punkt 67. Kan strykas helt. Jag sålde dem inte, utan gav bort dem. Var enklast och skönast så.

Punkt 96. Nu minns jag inte hur många vändor vi var ute i skogen under 2011. Men minst 2 i allafall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *